Språkcafé online - Kalmar län - Språkcafé online - Kalmar län

Språkcafé online - Kalmar län

Välkomna på Språkcafé online! Har du provat på det än?

Språkcafé online!

Språkcafé på bibliotek har fungerat som en öppen mötesplats där människor som är nya i Sverige kan möta bibliotekspersonal för att träna sin svenska och för att lära sig mer om det nya samhället.

Det är dock inte begränsat till bibliotekspersonal eller människor som är nya i Sverige. Om du vill lära känna nya människor och lära dig om olika kulturer så är språkcafé något för DIG!

Språkcafé online - Kalmar län fortsätter, och det kommer att pågå en timme i veckan under 20 tillfällen under vintern/våren.

Låter det intressant? Anmäl dig då och prova på det!

Om du har några frågor, var vänlig kontakta Peter Bladlund (peter.bladlund@vimmerby.se) som är Vimmerby biblioteks representant.

Samarbete mellan Kompis Sverige, Region Kalmar län, och medverkande kommunbibliotek

Öppettider idag