Boktips från personalen

Boktips från bibliotekspersonalen

En del av våra tidigare evenemang har medfört att vi har tagit fram boktips till våra låntagare och besökare. Då bra böcker ofta åldras som ett bra vin, så har vi sparat alla våra boktips och samlat dem på den här sidan - som undersidor. Om ni tittar på den här sidan på en dator med fullstor skärm så hittar ni boktipsen nere till höger, och använder ni en mobiltelefon får ni skrolla ner till längst ner på sidan. Använder ni en surfplatta kan det bero på vilken upplösning ni har. 

Böckerna i tipsen kommer från evenemang så olika som den Internationella kvinnodagen 2021, programmeringsworkshops, Digitala veckan 2021, Kulturfreda 2018, och Borås debutantpris 2021.

Vi hoppas att ni kan hitta något som passar er bland den växande mängden av boktips från oss i personalen. 


Skulle det ändå vara så att ni inte finner våra boktips så bra, så kanske ni litar mer på vår hemsidas förslag på böcker som passar er?

Leta då rätt på en bok som ni läst som ni tyckte om här på hemsidan genom att skriva in dess titel högst upp på sidan, i det så kallade sökfältet. När ni har klickat er fram till katalogpostsidan (där det står om boken finns inne eller om den är utlånad), skrolla ner lite grann tills ni kommer ner till sektionen "Liknande titlar", alldeles under "Andra titlar av samma författare". 

Om ni tittar igenom de förslag som vår webbplats ger er där, så är chansen ganska stor att det finns något som ni kommer att tycka om bland de böckerna. Inte illa - eller hur? 

Språk

Kontakt