Hur får jag ett bibliotekskort?

Det enklaste sättet att skaffa ett bibliotekskort hos Vimmerby bibliotek (som också fungerar på våra filialer i Storebro och Södra Vi) är att fylla i det ansökningsformulär som finns på en annan sida på vår webbplats. På den sidan finns också en digital version av det avtal som ni kommer att få skriva under när ni kommer in till biblioteket i person (med giltig ID-handling) för att få ert bibliotekskort.

Genom att fylla i formuläret online innan ni kommer hit så spar ni tid för alla, och det går snabbt och enkelt.

Självklart går det också bra att komma in till oss på biblioteket och påbörja processen där, men då vi gärna ser att ni använder webbformuläret så är det stor chans att vi kommer att hänvisa er till en publik dator (det finns ett par sådana precis vid vår lånedisk) - speciellt om det är många besökare i biblioteket.