Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare / Anders Hansen, Mats Wänblad

222312
Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare / Anders Hansen, Mats Wänblad
Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare / Anders Hansen, Mats Wänblad
Av: Hansen, Anders, 1974-
Utgivningsår: [2020]
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Bonnier fakta
ISBN: 978-91-7887-091-2
Anmärkning:
Innehåller fakta ur Hjärnstark av Anders Hansen
Originaltitel: Hjärnstark junior
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Vill du bli lite bättre på det mesta? Ja, vem vill inte det? I Hjärnstark junior finns viktiga fakta ur Anders Hansens succ$SSSSSSSSSSSSSSSSS/e Hjärnstark från 2016, där han berättar hur fysisk aktivitet påverkar hjärnan när det gäller koncentration, mående, sömn och mycket mer. I junior-versionen är allt omstöpt för att passa en yngre målgrupp. Genom spännande, lättillgängliga avsnitt om hur hjärnan fungerar och inspirerande tips för mer rörelse är förhoppningen att läsaren ska bli gladare och starkare - ja, till och med smartare. Rörelsen omvandlas nämligen till en "uppgradering" av hjärnan, så att man både tänker snabbare och kan lägga i en extra "mental" växel när det är stökigt runtomkring. På köpet blir man bättre på att spela datorspel. Tacka nej till det, den som kan!
Vill du bli lite bättre på det mesta? Ja, vem vill inte det? I Hjärnstark junior finns viktiga fakta ur Anders Hansens succé Hjärnstark från 2016, där han berättar hur fysisk aktivitet påverkar hjärnan när det gäller koncentration, mående, sömn och mycket mer. I junior-versionen är allt omstöpt för att passa en yngre målgrupp. Genom spännande, lättillgängliga avsnitt om hur hjärnan fungerar och inspirerande tips för mer rörelse är förhoppningen att läsaren ska bli gladare och starkare - ja, till och med smartare. Rörelsen omvandlas nämligen till en "uppgradering" av hjärnan, så att man både tänker snabbare och kan lägga i en extra "mental" växel när det är stökigt runtomkring. På köpet blir man bättre på att spela datorspel. Tacka nej till det, den som kan!

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

66318
Av: Porsman, Camilla
250180
Av: Hansen, Anders
117517
Av: Alvén, Terese
Av: Sonnenfeld, Roger
Av: Haglund, Jane
75253
Av: Blount, Trevor
Av: McKenzie, Eleanor
188809
Av: Davidsson, Anna Suvanna
240193
Av: Lumholdt, Helene
13068
Av: Bengtsson, Ulf
Av: Williams, Jerry
109367
Av: Hasselgren, Gunilla
Av: Åhman, Sofia

Språk

Sök vidare

Taggar